понедельник, 3 июня 2024 г.

Олімпійський день

 «Передай вогонь Перемоги» під таким гаслом на футбольному полі Запорізької гімназії 8 вихованці КЗ «СДЮШОР з футболу» ЗОР разом з усіма присутніми гостями, батьками та тренерами відзначили 20 років від дня заснування свого спортивного закладу! Учасники заходу запалили факел, як символ Перемоги над ворогом, як символ утвердження вічних цінностей в ім’я життя.

Факел Перемоги будуть передавати як естафету по всім спортивним заходам краю протягом червня місяця. Акція «Передай вогонь Перемоги», започаткована Національним олімпійським комітетом, єднає серця, єднає думки, утверджує   цінності олімпійського руху в ім’я Перемоги!

Дуже символічно, що День народження СДЮШОР співпало і з міжнародним Днем захисту дітей! На жаль, всі заходи проходять в умовах війни - вона торкнулася життя кожного маленького українця. Але ми продовжуємо жити, навчатися, працювати, і займатися спортом навіть в таких умовах. І нашим юним футболістам це непогано вдається, вони завжди гідно змагаються і прославляють свою школу – школу вищої категорії!

Завжди приємно говорити про перемоги.

Команди-зірки» СДЮШОР двічі стали переможцями Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо – юнацьких спортивних закладів;

4 рази ставали срібними і двічі бронзовими призерами Чемпіонату України!

Віримо що ці успіхи тільки початок 🇺🇦

#OlympicDay, #OlympicDay2024ua, #TeamUkraine, #NOCofUkraine, #LetsMove







Комментариев нет:

Отправить комментарий