пятница, 14 июня 2024 г.

Стипендії для спортсменів

 Видатним спортсменам, чиї досягнення сприяють утвердженню міжнародного авторитету Запорізького краю як спортивної області Української держави, один раз на рік присуджують  стипендію Запорізькоі обласної державної адміністрації.

Цьогоріч Обласна конкурсна комісія, утворена Управлінням молоді, фізичної культури та спорту ЗОВА, за письмовим клопотанням місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, федерацій з видів спорту, закладів фізичної культури і спорту, до яких зарахований спортсмен та тренер, Запорізького регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» призначили стипендію кращим спортсменам та тренерам Запорізькоі області.

Виплачуватимуть стипендії з 01 січня протягом календарного року, щомісяця. 

Так, можливо це не та кількість спортсменів, яких потрібно б було фінансово підтримати і заохотити, але в умовах війни та часткової окупації обласний бюджет, нажаль, є дуже обмеженим. Та навіть така підтримка є суттєвою і необхідною для морального і матеріального заохочення спортсменів та їх тренерів задля досягнення ними високих спортивних результатів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий