воскресенье, 23 июня 2024 г.

Привітання від Вадима Гутцайта

 ⚡️🇺🇦🌏Вітання президента НОК України Вадим Гутцайт з Міжнародним Олімпійським днем

Щиро вітаю усіх прихильників спорту, які сьогодні стали учасниками Олімпійського дня – свята спорту на честь олімпійських цінностей, серед яких – дружба, повага, взаємопідтримка та взаєморозуміння! 

Цього року вся світова спортивна спільнота святкуватиме 130-річчя з дня створення Міжнародного олімпійського комітету, серед засновників якого був і українець – Олексій Бутовський. 

Нині, у непростих умовах і в складний для нашої держави час українські спортсмени надихають весь український і не лише наш народ ніколи не здаватися, вірити в себе, мріяти та попри все йти до своєї мети. Бо кожна нагорода – це не випадковість, а перемога – це результат серйозної підготовки, років тренувань, випробувань, сконцентрованості та неймовірної сили духу.

Спорт – це про розумне використання сили, спритності та вправності. В основі олімпійського руху – одвічні цінності миру та єдності, рівності й поваги один до одного. Сьогодні ці цінності й поняття актуальні, як ніколи.

Українські атлети в умовах війни стали амбасадорами України. Кожна перемога олімпійців на міжнародній арені стає перемогою нашого народу та привертає увагу світової спільноти. Завдяки нашим спортсменам, їхнім перемогам, весь світ знає, що Україна була, є і буде.

Тож бажаю кожному відчути себе справжнім олімпійцем! Спробуйте себе у різних змаганнях та майстер-класах, і знайдіть те, що найбільше сподобається. Будьте активними й зацікавленими, здоровими, рішучими та  незламними.  

Вірте в себе та в Україну! Бо українці – нація переможців! 

З повагою та найкращими побажаннями 💙💛

#OlympicDay, #OlympicDay2024ua, #TeamUkraine, #NOCofUkraine, #LetsMove #Олімпійськйидень2024



Комментариев нет:

Отправить комментарий