суббота, 1 июня 2024 г.

Олімпійський день

 Сьогодні під патронатом Запорізького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України громадською організацією ВФСТ "Колос" у Запорізькій області разом з Софіївською сільською військовою адміністрацією ( начальник  Захаревич Станіслав) до Міжнародного Дня захисту дітей та в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня під гаслом «Передай вогонь Перемоги!» було проведено комплексний спортивно-масовий захід серед юнаків та дівчат (внутрішньо переміщених осіб),участь  у якому прийняли три територіальні громади.

 В особистій першості з шахів переміг Стоєв Богдан (Софіївська ТГ), друге місце у Воложаніна Станіслава з Осипенківської ТГ,третю сходинку посів Мамедов Олександр з Андрівської ТГ.У дівчат місця розподілились наступним чином:

І місце-Науменко Софія (Андрівська ТГ);

ІІ місце –Черкез Дар`я (Софіївська ТГ);

ІІІ місце – Сахно Євеліна (Осипенківська ТГ).

У змаганнях з шашок у юнаків переможцем став Дуков Гліб (Софіївська ТГ), срібний призер - Мамедов Ростислав (Андрівська ТГ),бронзовий призер – Лазоренко Віталій (Осипенківська ТГ). У дівчат найсильнішою стала представниця Софіївської ТГ Трофименко Олександра, другу сходинку посіла Лисенко Кіра з Андрівської ТГ, третє місце у Ташкінової Діани (Осипенківська ТГ).

Не  менш цікавими виявилися змагання з дартсу. У запеклій боротьбі у хлопців переміг Мамедов Станіслав (Андрівська ТГ). Другим став Лазоренко Богдан з Осипенківської ТГ, третім - Горлаков Олексій (Софіївська ТГ). У дівчат найвлучнішою виявилась Лазоренко Лілія (Осипенківська ТГ), срібна медаль у Яковенко Варвари-представниці Андрівської ТГ,замкнула трійку призерів Почионова Любов з Софіївської ТГ.

В підсумку у загальнокомандному заліку перемогли господарі змагань -команда Софіївської ТГ, друге місце – у Андрівської ТГ. Третє-у Осипенківської. У особистому заліку  всі учасники спортивного заходу були нагороджені медалями та грамотами, солодкими призами та грошовими винагородами,про які попіклувались організатори спортивного дійства. У   загальному  заліку  кожна команда  отримала кубок та диплом.

#OlympicDay, #OlympicDay2024ua, #TeamUkraine, #NOCofUkraine, #LetsMove







Комментариев нет:

Отправить комментарий