среда, 26 июня 2024 г.

Україна представила олімпійську форму

 Уже за місяць, 26 липня у Франції розпочнеться найголовніша подія чотириріччя світового масштабу – Олімпійські ігри. Національна збірна команда України готова демонструвати на Іграх нашу волю до перемоги (слоган нашої команди – «The Will to Win»), а ще – нову форму від нового спонсора НОК України – компанії "4F".

Сьогодні разом із нашим спонсором компанією  4F та партнерами (компанія Епіцентр К та Intersport Україна у столиці презентували колекцію нової олімпійської форми для наших спортсменів. Сучасні стильні тренди, різноманіття моделей, якісні вироби, унікальний дизайн, національна ідентичність – так можна коротко сказати про цю колекцію.

Першими спортивний одяг приміряли, продемонстрували всім і схвально оцінили наші титуловані олімпійці Liudmyla Luzan (веслування на каное), Дар’я Білодід (дзюдо); Игорь Трунов, Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Іван Семикін (веслування на байдарках); Олексій Середа (стрибки у воду), сестри Марина та Владислава Алексіїві (артистичне плавання).

Віримо, що символи та коди, які вдало інтегровано у спортивний одяг, принесуть нашій збірній команді успіх та перемогу! До речі, українці продовжують виборювати ліцензії на Олімпійські ігри-2024 і кількість тих, хто поїде у Париж, зростає.

Разом ми сильніші! Разом до перемоги!






Комментариев нет:

Отправить комментарий