четверг, 18 июля 2024 г.

Вітання з днем тренера

 З днем тренера щиро вітає усіх причетних голова Запорізького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Natalia Vlasova Наталія Федорівна Власова 💪

Тренер!!!! Для нас він той, хто виховує нам зірок світового спорту, дарує гучні перемоги, кує медалі різного ґатунку! Для спортсмена - хто змушує робити те, чого не завжди хочеться, щоб стати таким, яким мріють бути всі! Для країни тренери - це запорука майбутнього: здорової та всебічно розвинутої молоді та нашої національної гордості! І сьогодні саме їх свято!

Що хочеться побажати Вам в цей День? Насамперед завершення цієї страшної війни, щоб ті, хто зараз на фронті - повернулися живими і здоровими, ті, хто вимушений був залишити свій спортивний зал і виїхати в безпечне місце також змогли знову тренувати на своіх рідних спортивних базах, а все решту ці люди зможуть подолати і виконати на відмінно! 

Шановні наші ТРЕНЕРИ! Велика вдячність Вам за Вашу працю, Ваш талант, за майстерність та високий патріотизм! Бажаю Вам тільки гарних результатів, здоров’я і високих нагород! Разом до Перемоги! Все буде Україно! 










Комментариев нет:

Отправить комментарий