вторник, 30 апреля 2024 г.

#OlympicLab Гендерна рівність

 Вчора за підтримки Запорізького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та відділом фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ молоді та спорту» ЗОР був проведений черговий захід від НОК України #OlympicLab за напрямком Гендерна рівність у спорті. 

​На цей раз захід проводився для філії  «Байдівців» Хортицького району, яка тільки-но відкрила свої двері для хлопців та дівчат, котрі в майбутньому хочуть працювати поліцейськими.

​Вже невід’ємною частиною цих заходів є  спортивна вікторина, що складається з питань, присвячених Олімпійським іграм та різним видам спорту. Хлопці та дівчата охоче відповідали на питання, та в процесі пошуку вірної відповіді відкривали для себе щось нове.

​Після вікторини для дітей були проведені міні-турніри з дартсу, шашок, а для тих, хто не знайшов себе у цих видах, був підготовлений настільний хокей, в який залюбки грають незалежно від віку. Також дітям розповіли про гендерну рівність у спорті. 

​На завершення всі учасники заходу отримали подарункові набори від Запорізького обласного відділення НОК України, а переможці міні-турнірів та активні учасники, які більш за всіх відповідали на питання, отримали грамоти відділу фізичного здоров’я населення.






Комментариев нет:

Отправить комментарий