суббота, 6 апреля 2024 г.

Посади дерево - вирости мир!

 Сьогодні представники Національного університету "Запорізька політехніка", включаючи студентів, викладачів та запрошених гостей 🇺🇦, взяли участь у заході "Посади дерево – вирости мир!" на честь Міжнародного дня спорту для розвитку та миру, що відбувся 06 квітня 2024 року ☘️.

💚 Під час заходу було висаджено червоний дуб та горобину біля Спортивного комплексу Національний університет «Запорізька політехніка». Дуб — символ Перуна, Сонця та інших богів; дерева життя; гордості й міці, сили, довговічності, здоров'я; цілісності; дужого, гарного парубка. Горобина з давніх-давен була одним із символів родючості та гараздів, а ще вважалося, що вона охороняє дім від злих сил. Тому горобину саджали біля хати.

🕊 Акція "Посади дерево – вирости мир!" надзвичайно актуальна в контексті воєнного конфлікту в Україні, який призводить до руйнування природи та загибелі живих організмів. Це спричиняє непоправні екологічні зміни і потребує значних зусиль для відновлення.

🌱 Настав час діяти, щоб відновити нашу країну та природу. Сьогодні викладачі, студенти, абітурієнти та запрошені гості Національного університету "Запорізька політехніка" взяли перший крок у цьому напрямку.

Приєднуйтеся і ви до акції: садіть дерева, діліться фотографіями з хештегами #idsdp, #plantatreeua,  #plantatreegrowthepeace #НОК

Разом ми зможемо відродити Україну 💙💛.










Комментариев нет:

Отправить комментарий