пятница, 5 апреля 2024 г.

Посади дерево - вирости мир!

 Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй - 6 квітня 2013 року було проголошено Міжнародним днем спорту та ради розвитку та миру.

Комунальний заклад «Обласна спеціалізована спортивна школа олімпійського резерву з футболу «Металург» Запорізької обласної ради підтримуючи пропозицію Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, працівники, тренера – викладачі разом з батьками та вихованцями нашої спортивної школи долучилися до екологічної акції з висадки дерев, гаслом якої є «Посади дерево-вирости мир».

05 квітня 2024 року на території Запорізької гімназії №38 ЗМР було висаджено дерева та кущі (туї,  липи, калину, черемху, смородину та інше) . Мета цього екологічного заходу – це вшанування Міжнародного дня спорту заради розвитку і миру та Всеукраїнського дня довкілля, прищеплення вихованцям засад здорового способу життя та рухової активності, формування екологічної свідомості та шанобливого ставлення до навколишнього середовища, озеленення територій та поліпшення стану довкілля. 

Керівництво КЗ «ОСДЮСШОР з футболу «Металург» ЗОР виражає щиру подяку за підтримку та допомогу керівництву та співробітнику  Запорізької гімназії №38 ЗМР, а саме: директору гімназії Коляді Олені Сергіївні,  заступнику директора Клімову Олександру Анатолійовичу та Толстовій Ользі Геннадіївні. Також щиро вдячні всім нашим батькам, вихованцям та тренерам – викладачам, які відгукнулися та долучилися до акції з висадки дерев, гаслом якої є «Посади дерево-вирости мир».







Комментариев нет:

Отправить комментарий