четверг, 25 апреля 2024 г.

Запорізька Сила

 До Олімпійських Ігор-2024 у Парижі ще є трохи часу, але запекла боротьба за потрапляння на головні спортивні старти планети давно розпочалася. У деяких видах спорту вже відбулися кваліфікаційні турніри, десь усе найцікавіше ще попереду, а комусь ще належить змагатися за заповітну ліцензію на континентальних та світових чемпіонатах. Саме про це сьогодні говорили з телеведучою телеканалу МТМ Тетяною Подою, а також про важливість залучення до олімпійського руху якомога найбільше запорізьких дітей і молоді.

Запорізькі спортсмени так само продовжують виборювати право на участь в Олімпіаді, і вже вдалося нашій Вікторіі Кесарь завоювати Україні дві ліцензії на Паризьку Олімпіаду та борцю греко-римського стилю Парвізу Насібову. Також Україна вперше в історії відібралася на Олімпіаду з футболу. Сталося це завдяки виступу на чемпіонаті Європи-2023, де команда дійшла до півфіналу. У складі збірної команди України з футболу є і вихованець запорізького ФК «Металург».

Безперечно, через війну є дуже багато негативних наслідків, але спорт на Запоріжжі продовжує жити, змагатися та перемагати! А більш детальну розповідь Ви почуєте коли вийде в ефір новий випуск програми «Запорізька сила».




Комментариев нет:

Отправить комментарий