суббота, 6 апреля 2024 г.

Посади дерево - вирости мир!

 Сьогодні, 6 квітня, на честь міжнародного спортивного дня на базі спортивного ліцею міста, Запорізькі видатні та юні спортсмени долучились до екологічної акції : « Посади дерево - вирости мир». Під час урочистої частини церемонії відбулося урочисте нагородження Любові Черепахи-Волкової, Заслуженого майстра спорту України з гирьового спорту, Почесного громадянина міста Запоріжжя за внесок у розвиток гирьового спорту в області орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня та відзнакою виконавчого комітету Запорізької міської ради «Орден пошани»! 

Наша Lady Chi 4 квітня відсвяткувала свій 60-річний ювілей і вся олімпійська родина Запорізького краю із радістю привітала спортсменку та побажала їй добра, миру, успіху та ще багато яскравих перемог!

І на завершення видатні спортсмени, заслужені тренери та почесні гості свята  висадили в Запорізькому обласному спортивному ліцеї алею калин – символ рідної землі, символ нашої незламності та непереможності! І спорт є незламним та потужним інструментом сприяння терпимості, поваги і миру! Спорт має здатність змінювати світ. Так давайте не тільки в цей день, а і в подальшому показувати «червону картку» насиллю, горю, розрусі, агресії та всім протиправним діям і продовжувати боротися за мир в усьому світі як на спортивних аренах, так і в житті!

















Комментариев нет:

Отправить комментарий