четверг, 15 февраля 2024 г.

#OlympicLab олімпійські та загально людські цінності

 #OlympicLab за напрямком Олімпійські та загально людські цінності було організовано та проведено на базі школи -інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради під патронатом Запорізького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та ГУНП в Запорізькій області, відділу фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ молоді та спорту» ЗОР для дитячого руху юних поліцейських «Байда». 

 В заході прийняли участь вихованці Запорізької та Бердянської філій дитячого руху юних поліцейських «Байда», створеного за ініціативи ГУНП  в Запорізькій області з метою патріотичного виховання, фізичного та інтелектуального розвитку підростаючого покоління.

Директор ШВСМ Гацуля Олексій Миколайович разом з директором КУ членом Виконкому ЗОВ НОК України Кондратенко Андрієм Миколайовичем  розповіли дітям про – здоровий спосіб життя, про Олімпійський  рух в Україні через різні напрямки, які в свою чергу покликані залучити якомога більше дітей до здорового способу життя, тим самим пробудивши в учасників бажання розвиватися та удосконалювати свої здібності. 

 Запропоновані учасникам естафети були спрямовані на розвиток спритності, швидкості, координації та сприянню формування дружніх відносин і взаємопідтримки у команді.

 Змагальна частина заходу завершилась бойовою нічиєю з рахунком 

13-13. Але найголовніший підсумковий результат-це посмішки та гарний настрій дітей, особливо з окупованого Бердянська, що були змушені покинути рідні домівки.

 По завершенню заходу всі учасники отримали сувенірну атрибутику від НОК України.








Комментариев нет:

Отправить комментарий