пятница, 9 февраля 2024 г.

Найращі спорсмени січня 2024 року

 Вчора 8го лютого на базі Обласного центру молоді пройшла урочиста церемонія нагородження найкращіх спортсмена та спортсменки Запорізької області за січень 2024 року. 

Рішенням Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України кращаю спортсменкою січня 2024 року визначена:

- спортсменка ШВСМ, Майстер спорту України міжнародного класу з боксу Ольга Шалімова. 

Вона обрана за такі досягнення : 18-21.01.2024 в Угорщині. Відбувся міжнародний турнір з боксу 68- Меморіал Іштвана Бочкаї

Ольга Шалімова здобула перемогу у ваговій категорії до 48 кілограмів. 

Особистий тренер спортсменки - Орехов Дмитро.

Кращим спортсменом січня 2024 визначено: Заслуженого майстра спорту України з боротьби греко-римської, срібного призера Олімпійських ігор – Парвіза Насібова. Його досягнення за січень 2024 року : 

09-13 січня 2024 року у Хорватії відбувся турнір рейтингової серії зі спортивної боротьби "Zagreb Open -2024". 

Переможцем у ваговій категорії до 67 кг став Парвіз Насібов, здолавши борців з Егіпту і Кітаю, "чисто" перемігший чинного чемпіона Європи Хасрата Джафарова і у фінальному поєдинку не залишив шансів на перемогу борцю із Франції Гагіку Снжояну. 

Кращим тренером січня 2024 року визначено - особистого тренера Правіза Насібова – Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури та спорту Черткова Євгена Олександровича. 

Через те що спортсмени знаходились на зборах та змаганнях конференція проходила в онлайн режимі на платформі ZOOM. Переможців нагородили пам'ятними грамотами і одноразовою грошовою винагородою. 

Начальник управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної військової адміністрації Власова Наталія Федорівна урочисто нагородила Євгена Олександровича Черткова пам' ятною грамотою та атрибутикою від НОК України.






Комментариев нет:

Отправить комментарий