суббота, 26 июня 2021 г.

#OlimpicLab за напрямком: “Розвиток та добробут, пізнай себе” у Запоріжжі

      25 червня на базі Позашкільного Навчального Закладу Комунарського Районного Центру Молоді та Школярів, пройшов #OlimpicLab за напрямком: Розвиток та добробут, пізнай себе”.

      На заході юним танцюристам колективу « O Zone Cosmic розповіли що для того щоб достигнути своїх мрій та бажань, треба постійно розвиватися , та с кожним днем ставати кращою версією себе. Але не завжди буває  так що все виходить с першої спроби. І якщо в житті виникають важкості, не треба опускати рук. Не вийшло с першої спроби ,  обов’язково вийде з наступної. Головне віра в себе і в своє діло. На власному прикладі  учень Запорізького Національного Університету кафедри акторської майстерності, Єрємєєв Денис, довів що не завжди спорт може бути у житті. Бувають травми після котрих тобі забороняють тренування. І він знайшов себе саме у акторській грі. Також на тренуванні виступила КМС зі стрибків у воду, багаторазова призерка чемпіонатів та кубків України, Яковєнко Юлія. Разом з МКСМ зі стрибків у воду, бронзовою призеркою перших юнацьких Олімпійських Ігор у Сінгапурі, бронзову призеркою Чемпіонату Европи та фіналісткою Олімпійських Ігор у Лондоні вони провели для дітей тренування та поділилися своїми навичками та досвідом.

Усі учасники отримали цінний досвід та гарний настрій. Також сувенірну атрибутику від НОК України.

Висловлюємо велику дяку ПНЗ КРЦМтаШ за те що дозволили провести спортивно – масовий захід серед дітей та молоді #OlimpicLab .










Комментариев нет:

Отправить комментарий