четверг, 24 июня 2021 г.

Спортивне свято до Міжнародного Олімпійського дня у Кушугумі!

    До міжнародного олімпійського дня, 23 червня, у кушугумі провели  спортивне свято.

На Свято були запрошені спеціальні гості, такі як виконуюча обов’язки селлищного голови, секретаря Кушугумської селищної ради Кривенко Вікторія Сергіївна. Начальник управління молоді , фізичної культури та спорту Запорізької області Власова Наталля Федорівна та голова обласного відділення НОК України Лобанов Володимир Євгеньйович.

Першими показала свої вміння представники олімпійського види спорту –вихованці Балабинської школи боксу  на чолі із Євгеном Парфьоновим. Далі свій майстер клас показали учні тхеквандо, підопічні Олександра Ліхасенко. Та заключними стали спортсмени нової секції з футболу. Сюрпризом став запальний виступ театру вогню.

Почесний гість, кандидат наук з фізичного виховання і спорту кафедри Фізичної культури та спорту, олімпійських та неолімпійських видів спорту , Національного університету « Запорізька Політехніка» , майстер спорту України Світлана Миколаївна Кокарєва провела запальну руханку для усіх спортсменів та гостей свята.

Як бути чемпіоном, постійно тренуватись та в чому секрет успіху розповіли : ЗМС з боксу Дмитро Замотаєв, та Заслужений працівник фізичної культури та спорту , ЗТУ зі стрибків у воду Турова Тетяна Олександріна.

На святі провели змагання , де усі охочі могли проявити себе, показати свої силові та швидкісні вміння. Свої навики ерудиціі та творчості. Переможців та призерів свята було нагородженно памятними подарунками, та олімпійською сувенірною атрибутикою НОК України. Діти були у захваті від можливості нарешті не в онлайн режимі показати свої вміння.

Та на останок до святкування міжнародного олімпійського дня став мизичний подарунок у виконанні Катерини Дерибас.














Комментариев нет:

Отправить комментарий