четверг, 15 октября 2020 г.

Do like Olympians

      В рамках проекту Олімпійського комітету України 13 жовтня 2020 року в Запорізькій загальноосвітній школі № 58 відбувся захід «Do like Olympians», який проходив за підтримки Національного олімпійського комітету в Запорізькій області.

      Головна мета заходу це виховання учнів на цінностях олімпійського руху відповідно до яких в
арто жити. Пропаганда здорового способу життя, олімпійських та загальнолюдських цінностей, як їх застосовувати у повсякденному житті. Заохочення шкільної спільноти до занять фізичною культурою, сприйняття філософії олімпійського руху, життя за олімпійськими цінностями.

        В заході взяли у часть учні 2 – «А» та 2 – «Б» класів школи.

     В ході заходу вчитель фізичної культури розповіла що Олімпійський рух поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами, державами, континентами. Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях усіх людей світу дух єдності, свободи, миру, дружби та спорту.

   Поєднання олімпійської просвіти з руховою діяльністю є гарантією успіху у формуванні та збереженні здоров’я, одним із факторів нормального фізичного розвитку, які підвищують працездатність та опірність організму захворюванням, роблять дітей та підлітків більш організованими, вольовими й цілеспрямованими, сприяють формуванню особистості з активною життєвою позицією, вихованої на гуманістичних цінностях, пов’язаних зі спортом та ідеалами олімпізму.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий