воскресенье, 11 октября 2020 г.

Олімпійський урок «Олімпійські ігри – шлях до перемоги»

  З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, виховання учнів на гуманістичних та олімпійських цінностях, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, та з метою активізації ролі та значення фізичної культури і спорту та за підтримки Запорізького відділення Національного олімпійського комітету, 8 жовтня 2020 року в Запорізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 58 відбувся Олімпійський урок «Олімпійські ігри – шлях до перемоги».
В ході проведення уроку учні 1 класу дізналися про історію виникнення
та проведення Олімпійських ігор.
    Всеукраїнський олімпійський урок проводиться щорічно і має на меті навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом. 

     На уроці вчитель фізичної культури намагалась донести до кожного, що заняття фізкультурою та спортом роблять людину сильною, успішною, вчать перемагати і не зупинятися перед перешкодами, відволікають її від шкідливих звичок, а головне – роблять здоровою.
    Олімпійський рух поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами, державами, континентами. Олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях усіх людей світу дух єдності, свободи, миру, дружби та спорту.


Комментариев нет:

Отправить комментарий