среда, 23 сентября 2020 г.

Європейський тиждень спорту

В рамках «Європейського тижня спорту» Запорізьке обласне відділення НОК України провело ряд спортивних заходів на  базі комунального закладу "Запорізька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат спортивного профілю" Запорізької обласної ради

                                           

          Під час Олімпійського тижня в урочний та позаурочний час було проведено ряд міні-змаганнь з волейболу, футболу, дзюдо, боксу, вільної боротьби та легкої атлетики. В них взяли участь всі учні інтернату.  В рамках підтримки Олімпійських Ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в інтернаті було проведено ряд виховних годин. На цих уроках учні 6-11 класів повторили знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор, про їх відродження в ХІХ ст. Знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь.

         Також було проведено акцію «Ми за здоровий спосіб життя» - учні 6-11 класів випустили стінгазети, а учні 6-7 класів намалювали малюнки згідно теми.


          На заході були присутні почесні гості:

    Стражева Ольга Володимирівна – заступник голови Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, заслужений майстер спорту СРСР зі спортивної гімнастики.

        Дмитро Геннадійович Замотаєв - Заслужений майстер спорту України з боксу.

        Синявський Вадим - Заслужений майстер спорту України з  дзюдо.

        Щербіна Руслан Вікторович – віце-президент федерації боксу. 

        А також адміністрація закладу, тренери, учні.

         Всі учасники отримали сувенірну атрибутику від НОК України.


Комментариев нет:

Отправить комментарий