вторник, 15 сентября 2020 г.

Запорізький спорт - будемо знайомі!

Масштабний  Олімпійський урок відбувся 12 вересня у Палаці спорту "Юність" у Запоріжжя. 


       Свято спорту було організоване Департаментом сім'ї, молоді та спорту Запорізької міської ради та при підтримці ЗОВ НОК. У щорічному міському заході взяли участь спортсмени 20 спортивних шкіл міста, які продемонстрували свої вміння та навички. На спортивномі святі було представлено багато  видів спорту: футбол, баскетбол, волейбол, спортивна гімнастика, естетична гімнастика, шахи та шашки, академічне веслування, спортивна аеробіка, ушу, дзюдо, тхеквондо, художня гімнастика та ще багато іншого. 




        Окрім цього, на свіжому повітрі перед палацом спорту був організований "спорт-шоп", де жителі міста могли ознайомитись з усіма спортивними школами та обратни  для себе вид спорту.
        На заході були присутні почесні гості: Заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров; директор департамента спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Бланк Павло Сергійович, голова Запорізького обласного відділення НОК України Лобанов Володимир Євгенович. Гості привітали всіх учасників та гостей свята, а також відзначили кращих спортсменів.

           Учасники Олімпійського уроку отримали олімпійську атрибутику від  НОК України.




Комментариев нет:

Отправить комментарий