понедельник, 18 марта 2024 г.

#DoLikeOlympians для вихованців Козацького ліцею!

 Сьогодні, 18 березня, Запорізьке обласне відділення національного олімпійського комітету України спільно з відділом фізичного здоровʼя населення провели #DoLikeOlympians. 

На базі Спеціалізованлї школи-інтернат II-III ступенів «Козацький ліцей» ЗОР для учнів Дніпровського осередку руху "Байда". На початку заходу була проведена спортивна вікторина, де діти могли показати свої знання про історію Олімпійських ігор та різноманітні види спорту.

​Хоча через повітряну тривогу не вдалося провести повноцінну програму з активними іграми, ми сподіваємося організувати інші заходи у майбутньому. Незважаючи на цю обставину, ми віримо у подальшу співпрацю та плануємо розвивати наші ініціативи. Важливо залишатися позитивними та відкритими до нових можливостей, навіть у нелегких умовах. Віримо, що спільними  зусиллями ми зможемо подолати будь-які перешкоди та досягти успіху у майбутніх проєктах.

​Всі учасники були нагороджені сувенірною атрибутикою від НОК України, яку вручив дітям член виконкому ЗОВ НОК України та директор КУ "ЦБ молоді та спорту" ЗОР Андрій Кондратенко, а переможці вікторини отримали грамоти від відділу фізичного здоров’я населення. 







Комментариев нет:

Отправить комментарий