вторник, 12 сентября 2023 г.

Sport Star 2023

    До Дня фізичної культури та спорту України вже сьомий рік поспіль проводиться обласний конкурс “Sport Star 2023” і визначаються  найкращі спортсмени та спортсменки з олімпійських, неолімпійських та паралімпійських видів спорту. 

  Цього року захід провели у бомбосховищі. На святі були присутні:  Голова Запорізької обласної державної адміністрації Малашко Юрій Анатолійович. Начальник управління молоді, фізичної культури і спорту ЗОДА Власова Наталя Федорівна, Голова Запорізького обласного відділення НОК України Лобанов Володимир Євгенійович. 

  Найкращі спосмени та спортсменки були нагороджені у 7 номінаціях. 

  Голова ЗОДА Юрій Малашко вручив працівникам фізичної культури та спорту нагороди від ЗОДА та Запорізької обласної ради. За дорученням НОК України, віце президент Всеукраїнської громадської організації зі стрибків у воду, бронзова призерка Олімпійських ігор в Сіднеї 2000 року Ганна Сорокіна, вручила нагороди начальниці управління молоді, фізичної культури і спорту ЗОДА Власовій Наталлі. ЗТУ, ЗПФКтаС України зі стрибків у воду Тетяні Туровій та бронзовій Олімпійській призерці 2000 року у Сіднеї, ЗМС України зі стрибків у воду Жупіній Олені. 

 

  Вітаємо наших переможців та бажаємо нових перемог!









Комментариев нет:

Отправить комментарий