понедельник, 11 октября 2021 г.

Олімпійський тиждень у Запорізькій гімназії 83

 Новий навчальний рік стартував для здобувачів освіти Запорізької гімназії 83 весело та цікаво. А розпочався він з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізичної культури та спорту.

Учні нашої гімназії святкували цей тиждень особливо. Адже в рамках його проведення було організовано чимало заходів, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом. Активно пройшли товариські зустрічі з волейболу між учнями 8-9 класів.

В 5- А класі пройшов відкритий Олімпійській урок " Від історії до сьогодення" В початкових класах відбулися "Веселі старти", де змагалися найсильніші, спритні та витривалі. Учні гімназії, цей тиждень запам'ятають надовго, адже отримали безліч позитивних вражень та емоцій. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій гімназії ростуть сильні, сміливі, спритні діти. Усi участники отримали сувенірну атрибутику НОК України.




Комментариев нет:

Отправить комментарий