среда, 2 декабря 2020 г.

#OlympicLab - ECOlympic

 Модуль ECOlympic, всеукраїнського освітнього проекту  #OlympicLab, впроваджується відповідно до програми Міжнародного Олімпійського комітету "Юні лідери змін МОК", реалізується Національним олімпійським комітетом України спільно з Coca-Cola Foundation.


    1 грудня у Запоріжжі відбувся освітній захід ECOlympic, присвячений збереженню довкілля та захисту екології. Юні гімнасти навчально-тренувальної групи та групи початкової підготовки спортивно-оздоровчого комплексу Запорізького національного університету дізнавались про необхідність дбати про природу, змалечку розуміти яку шкоду наносить смітття для екології. Про забруднення водойм та грунту, небезпеку для життя тварин та птахів, руйнування екосистем в наслідок неправильної утилізації сміття. Важливісь відокремлювали органічні відходи від небезпечних(батарейки, акумулятори, автопокришки, градусники, поліетилен тощо). Роль сортування сміття для збереження навколишнього середовища. 
     Лекторами заходу виступили Президет  Запорізької обласної федерації гімнастики, Заслужений тренер України Борис Кокарев та його дружина та помічниця, Майстер спорту України Світлана Кокарева. Вони власним прикладом надихали маленьких спортсменів не тільки досягати спортивних успіхів, а й дбати про природу - сортувати сміття, не забруднювати довкілля, мінімізувати використання одноразових пакетів та пластику.
    Всі учасники заходу отримали цінні знання, корисні навички та олімпійські сувеніри від НОК України.
    Керівництво СОК ЗНУ, Президія Запорізької обласної федерації гімнастики та батьківський комітет секції спортивної гімнастики висловили щиру подяку ЗОВ НОК України за надану можливість у непрості части перетворити буденне навчально-тренувальне заняття на цікаві і корисні події. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий