понедельник, 20 июля 2020 г.

#OlympicLab - «Олімпійські та людські цінності»

   
    19 липня відбулось свято спорту та здоров'я  в рамках проекту #OlympicLab за напрямом "Олімпійські та людські цінності", яке було реалізовано відділенням НОК України в Запорізькій області. 
Лектором заходу стала майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної аеробіки, бронзова призерка Чемпіонату світу, фіналістка Всесвітніх ігор  Олександра Подопригора. Вона підтримувала учасників, ділилась секретами успіху та відповідала на питання дітей. Також на святі була присутня кандидат у майстри спорту України зі спортивної аеробіки, Чемпіонка України серед юніорів Ємельянова Маргарита, яка заохочувала дітей дотримуватись олімпійських та людських цінностей у повсякденному житті.
До свята спорту долучились спортсмени з художньої гімнастики, спортивної аеробіки та інших видів спорту, а також прихильники здорового способу життя та активного відпочинку.
Учасники на різних локаціях виконували цікаві завдання, брали участь в інтелектуальній вікторині на тему Олімпійських ігор, змагались на спортивному майданчику, у бассейні, на скалодромі.
Наприкінці заходу відбувся показовий виступ спортсменок з художньої гімнастики. Переможці та учасники отримали подарунки від відділення НОК України в Запорізькій області.

Комментариев нет:

Отправить комментарий