среда, 18 сентября 2019 г.

«Спорт — запорука здоров’я»

З метою пропаганди  здорового способу життя у Комунальному закладі «Великознам`янська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» відбулося свято 

«Спорт — запорука здоров’я», 

присвячене Дню фізичної культури і спорту


Організаторами заходу  виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Велико Знам’янський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Запорізького обласного відділення НОК України.
Серед завдань були стрибки у довжину з місця та з розбігу, естафета, човниковий біг, метання м`ячика, біг на 30 та 60 метрів, підтягування, перетягування канату, стрибки через скакалку, тощо. Весело, із азартом і завзяттям, проходили всі змагання.
     Для всіх учасників свята учні 11-х класів провели спортивну зарядку.
За підсумками всіх результатів змагань призові місця розподілилися таким чином:
Серед учнів 6-х - 7-х класів  І місце – команда  7-А класу, ІІ місце -  команда 7-Б класу, ІІІ місце -  команда 6-А класу, IV місце – команда 6-Б класу.
Серед учнів 8-х - 9-х класів  І місце – команда 9-Б класу, ІІ місце -  команда 8-А класу, ІІІ місце -  команда  9-А класу.Серед учнів 10-х -11-х класів  І місце – команда  11-А класу, ІІ місце -  команда 11-Б класу, ІІІ місце -  команда 10-Б класу, IV - місце команда 10-А класу.
З нагоди Дня фізичної культури та спорту КЗ «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» ЗОР та НОК України Запорізької області нагородив учасників  почесними грамотами, а також тематичними книгами  для молодших школярів «Олімпійські ігри». Подорож у давнину» та  «Твій  Олімпійський путівник» для учнів середньої та старшої ланки, за що вчителі та учні їм дуже вдячні.
Всім, краси і сили. Займайтесь фізкультурою і спортом!

Комментариев нет:

Отправить комментарий