пятница, 19 июля 2019 г.

"Ментальне тренування" на Хортиці

Днями на Хортиці Запорізькe обласнe відділення НОК України провело черговий #OlympicLab , за напрямком "Ментальне тренування"! Було дуже цікаво, дуже спортивно і інтелектуально.


До дитячого навчально-тренувального табору «ХОРТИЦЯ 2019» завітали прославлені дзюдоїсти Запоріжжя: МСМК України, бронзовий призер чемпіонату Європи, учасниця Олімпійських ігор -  Марина ЧЕРНЯК, заслужений майстер спорту із дзюдо, чемпіонка Паралімпійських ігор- Інна ЧЕРНЯК разом зі своїм наставником ЗТУ - Андрієм БОНДАРЧУКОМ.
Вже не вперше відділення Національного олімпійського комітету України у Запорізькій області разом із стипендіатом Діаною САВРЕЦЬ бере активну участь у підготовці і проведенні саме цього заходу #OlimpiicLab.

Щорічний табір «Хортиця», якій організовується клубом Кіокушин карате «Борисфен» на чолі з керівником і членом Національної федерації Кіокушин карате України Андрієм СВИРИДОВИМ цього року трохи змінив локацію. Замість вже традиційного наметового містечка спортсмени розташувались на базі «Чайка» ЗТР. Разом із каратистами клубу «Борисфен» у таборі займаються тхеквондисти зі своїм керівником ЗОК ДЮСШ «Олімпієць Запоріжжя» Олександром ГРИЦАЄНКО. Також до дітей приєднались юні каратисти СК "Азiя" м. Дніпро під керівництвом сенсея Зокіржона АТАЄВА.

На початку заходу заступник начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Владислав КОВПАК привітав учасників #OlimpicLab. Стипендіат НОК України розповіла про вагомість та важливість ментального тренування у підготовці спортсменів.
А потім гості сестри ЧЕРНЯК провели загальну руханку для юних спортсменів.
Після цього діти позмагались у спритності , силі та скоросних здібностях, приймаючи участь у веселих естафетах.

Наприкінці заходу учасники отримали подарунки від НОК України з олімпійською символікою та звичайно, автографи від почесних гостей і спільне фото на згадку!



Комментариев нет:

Отправить комментарий